SEAT Ateca

1.5 TSI FR Business Intense
  • 19 inch lichtmetalen velgen, Exclusive (Piano Black type 2) (PUV)
  • airco (automatisch)
  • alcantara bekleding
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 18"
  • Media system navi plus (ZN2)
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 150.640 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-591-KG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurBlack magic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Seat Ateca heeft 150640 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2019. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Een koude start op frisse dagen? Niet met de behaaglijke stoelverwarming. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Formidabele geluidskwaliteit en een compleet spectrum van klank wordt geleverd door het high performance audiosysteem. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het navigatiesysteem met harde schijf! Is uw smartphone geschikt voor snoerloos opladen? Dan zorgt de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons weer voor een volle accu zonder snoeren en stekkers. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. In deze Seat kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Een prettige optie is de keyless entry, die ervoor zorgt dat de Seat Ateca automatisch van het slot gaat als u dichtbij komt. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en bagage afdekhoes.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. De aanwezige file assistent meet de afstand tot uw voorligger en zorgt voor een veilige afstand. Staat het voor u opeens stil? Dan zorgt het systeem dat de auto ook stopt. Deze Seat Ateca is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
19 inch lichtmetalen velgen, Exclusive (Piano Black type 2) (PUV)
airco (automatisch)
alcantara bekleding
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 18"
Media system navi plus (ZN2)
Urban Silver ( L5L5)
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
actieve noodgeval assistent
Adaptive Cruise Control (WAC)
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.