Audi Q3

2.0 TFSI quattro Pro Line trekhaak
  • Airconditioning, volautomatisch (9AK)
  • audio-navigatie full map
  • audio-navigatie full map + hard disk
  • lichtmetalen velgen 17"
  • Metallic lak (lak1)
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 131.490 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
3-SBP-22
CarrosserieSUV
Bouwjaar2013
KleurPhantomzwart pareleffect
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1984 CC
Omschrijving

Ontdek de vele kwaliteiten van de Audi Q3. Met zijn tijdloze design, zijn krachtige motor en zijn vele veiligheidssystemen laat deze auto u versteld staan. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf. Want in deze Audi bedient u ze vanaf het stuurwiel of met uw stem. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! Deze Audi is voorzien van multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
Airconditioning, volautomatisch (9AK)
audio-navigatie full map
audio-navigatie full map + hard disk
lichtmetalen velgen 17"
Metallic lak (lak1)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Bandenreparatieset
bestuurdersairbag
boordcomputer
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.
Nap