Renault Kadjar

1.2 TCe Bose
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Elektrisch verwarmbare voorstoelen (SGACHA)
  • Lichtmetalen wielen 19" 'Extreme' (RALU19+RDIF05)
  • Pack R-Link Europa (PKHFE0)
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 144.160 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
NX-914-V
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurWit nacre qnc
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1198 CC
Omschrijving

Met een auto als deze Renault Kadjar komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto komt uit 2017. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Regen, wind, hagel, sneeuw? Als het buiten guur is, doet de stoelverwarming z'n weldadige werk! In deze auto profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. De sensatie van superieur geluid wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Extra opties op deze auto zijn: dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, keyless entry, lederen stuur en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Deze Renault Kadjar is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Elektrisch verwarmbare voorstoelen (SGACHA)
Lichtmetalen wielen 19" 'Extreme' (RALU19+RDIF05)
Pack R-Link Europa (PKHFE0)
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.
Nap