Ford Kuga

2.5 20V Titanium
  • 17" 5x2-Spoke Alloy Wheels (STYL08)
  • 18" 5-spaaks lichtmetalen velgen (STYL09)
  • audio-navigatie full map
  • DEATC auto. dubbele airconditioning (170)
  • lederen/stof bekleding
  • lederen bekleding
Bouwjaar 2011
Kilometerstand 178.056 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-504-KV
CarrosserieSUV
Bouwjaar2011
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders5
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud2521 CC
Omschrijving

Bij de bouw van de Ford Kuga wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Een vijfcilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen samen voor een snelle en comfortabele rijervaring. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze Ford. Kijk, en die stoelverwarming, dat is nou echt comfort. Helemaal als het buiten winters aanvoelt. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en elektrisch bediende ramen.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Natuurlijk is deze Ford Kuga voorzien van cruise control. Deze Ford is voorzien van dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
17" 5x2-Spoke Alloy Wheels (STYL08)
18" 5-spaaks lichtmetalen velgen (STYL09)
audio-navigatie full map
DEATC auto. dubbele airconditioning (170)
lederen/stof bekleding
lederen bekleding
Verwarmbare voorstoelen (COM012)
Afneembare trekhaak incl TSA (COM013)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
autotelefoon voorbereiding
bestuurdersairbag
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.