Renault Captur

0.9 TCe Dynamique
  • airco (automatisch)
  • lichtmetalen velgen 17"
  • MediaNav navigatiesysteem (NAV0G1+RAD45A)
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 87.769 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
KZ-703-K
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurTwo-tone ivoire / noir etoilé
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud898 CC
Omschrijving

Deze compacte Renault Captur vraagt weinig en geeft veel. Hij is zuinig en betaalbaar, ook in onderhoud en gebruik. Maar wat krijg je er een hoop voor terug! Prima prestaties, optimaal comfort en een zee van gemak! Met de pittige benzinemotor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak manoeuvreert u moeiteloos door het verkeer. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bediende ramen.

Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het full map navigatiesysteem! Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De uitrusting van deze Renault is met regensensor, cruise control, keyless entry en lederen stuur en versnellingspook behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
airco (automatisch)
lichtmetalen velgen 17"
MediaNav navigatiesysteem (NAV0G1+RAD45A)
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
audio installatie
Bandenreparatieset
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.
Nap