Volkswagen Transporter

2.0 TDI L2H1 Highline
  • Bedrijfswagen
  • armsteun voor
  • Climatic aircondioning (9AP)
  • comfortstoel(en)
  • Cruise control icm Euro 6 motoren (8T2)
  • Lichtmetalen velgen "Clayton" 6½ J x 16 (CLA)
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 151.990 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-735-VG
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2019
KleurReflex silver metallic (zilver metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1968 CC
Omschrijving

auto word geleverd met nieuwe voorruit. deze is al geplaatst. 

Stoer staal en superieure rijprestaties: dan weet je dat je met een Duits topmerk te maken heeft. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Transporter. In deze auto vindt u een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De comfortstoelen van deze Volkswagen Transporter staan bekend om zijn goede zithouding. Ook bij een wat krappere parkeerplek stappen passagiers gemakkelijk in en uit via de schuifdeur. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch velgen, adaptieve mistlampen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. De elektronische systemen in deze Volkswagen helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. De Volkswagen is standaard voorzien van: automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Transporter samen. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen.

Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een net aanbod met jong gebruikte bedrijfswagens. staat uw auto er niet tussen, dan kunt u altijd even contact opnemen om uw wensen door te spreken. een zoekopdracht neerleggen is ook mogelijk. zodat wij u volledig ontzorgen, 
wij leveren alle bedrijfswagens zowel nieuw als gebruikt.  


bedrijfswagens bij Autobedrijf Nieuwland worden standaard afgeleverd met minimaal 8 maanden apk. wij zorgen dat de auto technisch nagezien is en in perfecte staat geleverd word. optioneel kunt u kiezen uit verschillende afleverpakketten en 6 maanden bovag bedrijfswagen garantie. 

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
armsteun voor
Climatic aircondioning (9AP)
comfortstoel(en)
Cruise control icm Euro 6 motoren (8T2)
Lichtmetalen velgen "Clayton" 6½ J x 16 (CLA)
navigatiesysteem full map
Parkeerhulp achter (7X1)
Parkeerhulp voor en achter (7X2)
Reflex silver (8E8E)
zijschuifdeur rechts
achterklep
Alarm II met interieursensoren in cabine (7AQ)
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.
Nap