Fiat Talento

2.0 MultiJet L2H1 SX DC 140 pk Dubbel Cabine
  • Bedrijfswagen
  • 17-inch lichtmetalen velgen matzwart (8CE)
  • Airconditioning handbediend (025)
  • armsteun achter
  • armsteun voor
  • Automatische airconditioning (140)
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 114.179 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VJS-13-F
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2021
KleurDonkergrijs (74g)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een net aanbod met jong gebruikte bedrijfswagens. staat uw auto er niet tussen, dan kunt u altijd even contact opnemen om uw wensen door te spreken. een zoekopdracht neerleggen is ook mogelijk. zodat wij u volledig ontzorgen, 
wij leveren alle bedrijfswagens zowel nieuw als gebruikt.  


bedrijfswagens bij Autobedrijf Nieuwland worden standaard afgeleverd met minimaal 8 maanden apk. wij zorgen dat de auto technisch nagezien is en in perfecte staat geleverd word. optioneel kunt u kiezen uit verschillende afleverpakketten en 6 maanden bovag bedrijfswagen garantie. 

Een Italiaanse auto is altijd een prachtige mix van uitstekende rijkwaliteiten en een stijlvol uiterlijk. Dat is bij deze Fiat Talento al niet anders. Dit is een auto uit 2021, hij heeft 114179 kilometer op de teller staan. Hij heeft een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het passagiersgedeelte van deze personenauto is voorzien van een schuifdeur. Dat betekent een royale instap zonder openslaande portieren! Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Er is geen bestemming die het aanwezige full map navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Veilig en handig: het audiosysteem laat zich bedienen vanaf het stuur. Ook DAB ontvangst, cruise control, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer zijn aan boord.

U geniet nog meer van het rijden met uw Fiat omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
17-inch lichtmetalen velgen matzwart (8CE)
Airconditioning handbediend (025)
armsteun achter
armsteun voor
Automatische airconditioning (140)
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Cruise control en snelheidsbegrenzer (416)
lendesteunen (verstelbaar)
Luxe passagiersstoel met armsteun, lendesteun en hoogte verstelling (43H)
navigatiesysteem full map
Parkeersensoren achter (508)
Zijschuifdeur rechts zonder raam (523)
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.
Nap