Volkswagen Caddy

2.0 TDI L1H1 BMT Highline
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • audio-navigatie full map
  • Comfortstoelen (ZS7)
  • Cruise control (8T6)
  • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel (3L1)
  • Lendensteun bestuurdersstoel en bijrijderstoel (7P4)
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 150.587 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-374-LV
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2018
KleurReflex silver metallic (zilver metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1968 CC
Omschrijving

de caddy heeft bij ons op 11-12-2023 nog een onderhoud beurt met 4 nieuwe Vredestein allseason banden gehad. dus de auto is geheel rijklaar. 

Vroeger kocht je een Volkswagen om z'n betrouwbaarheid, levensduur en hoogstaande techniek. En nu? Nu ook. Volkswagen, das Auto. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Caddy, bijvoorbeeld. Hij heeft een dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ontspannen rijden begint met de juiste zit. Daar zorgen de comfortstoelen wel voor. De schuifdeur bij het passagiersdeel is ook een voordeel: geen uitzwaaiende portieren en een royale instap. Ook is de auto voorzien van: 15 inch lichtmetalen velgen, adaptieve mistlampen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers en elektrisch bedienbare ramen voor.

Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Kom-maar-kom-maar...ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! In deze Volkswagen kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Deze Volkswagen is voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Caddy samen. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Volkswagen Caddy als zich een noodsituatie voordoet.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Volkswagen te reserveren.

Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een net aanbod met jong gebruikte bedrijfswagens. staat uw auto er niet tussen, dan kunt u altijd even contact opnemen om uw wensen door te spreken. een zoekopdracht neerleggen is ook mogelijk. zodat wij u volledig ontzorgen, 
wij leveren alle bedrijfswagens zowel nieuw als gebruikt.  


bedrijfswagens bij Autobedrijf Nieuwland worden standaard afgeleverd met minimaal 8 maanden apk. wij zorgen dat de auto technisch nagezien is en in perfecte staat geleverd word. optioneel kunt u kiezen uit verschillende afleverpakketten en 6 maanden bovag bedrijfswagen garantie. 

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
airco
audio-navigatie full map
Comfortstoelen (ZS7)
Cruise control (8T6)
In hoogte verstelbare bestuurdersstoel (3L1)
Lendensteun bestuurdersstoel en bijrijderstoel (7P4)
Lichtmetalen velgen 15" Caloundra (CAL)
Parkeerhulp achter (7X1)
passagiersstoel in hoogte verstelbaar
Reflex silver (8E8E)
zijschuifdeur rechts
achterdeuren met ruiten
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.
Nap