Toyota Corolla

Touring Sports 1.8 Hybrid Active
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • Toyota Touch® 2 Go Plus navigatiesysteem
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 71.089 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-198-BG
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1798 CC
Omschrijving

dealer onderhouden. ex lease. gebruikt door nederlands olympische team. 

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Toyota Corolla Touring Sports. Deze auto komt uit het bouwjaar 2021. Deze Toyota Corolla Touring Sports heeft in feite twee motoren: een voor benzine en een elektronische. Deze hybride oplossing biedt het beste van beide! In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando's. Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen full map navigatiesysteem vertelt u alles! Deze Toyota is voorzien van achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, buitentemperatuurmeter, lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

U geniet nog meer van het rijden met uw Toyota omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Deze Toyota Corolla Touring Sports is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Met voorzieningen als brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
Toyota Touch® 2 Go Plus navigatiesysteem
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.
Nap