Kia Ceed Sportswagon

1.6 GDI PHEV advance plus line stoel+stuur verw. zeer complete uitvoering
  • achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio-navigatie full map
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen schuifdak
  • lederen bekleding
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 48.174 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-904-BK
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1580 CC
Omschrijving

volledig dealer onderhouden . en voorzien van nog ruim 4 jaar fabrieks garantie. 

Omdat ze auto′s bouwen van hoge kwaliteit, hebben de Koreaanse automerken zich een goede reputatie verworven in Europa. Dat is ook te zien aan deze Kia Ceed Sportswagon van het bouwjaar 2020, die 48174 kilometer heeft gelopen. Deze hybride Kia Ceed Sportswagon gaat slim om met energie. Door rijden en remmen wordt de accu van de elektromotor opgeladen, die de brandstofmotor en handje helpt of zelfs de aandrijving overneemt. Een blik van dichtbij onthult meteen twee mooie pluspunten: het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Laat ze achterin ook maar genieten: deze Kia Ceed Sportswagon is uitgevoerd met een verwarmde achterbank. Natuurlijk behoren aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het high performance audiosysteem produceert krachtige bassen en heldere hoge tonen. Telefoon onderweg aan de lader? Daar komt geen kabeltje aan te pas, want deze Kia Ceed Sportswagon is voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Verder is het systeem uitgerust met: navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De elektronische systemen in deze Kia helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Filerijden? Doodvermoeiend. Daarom helpt de file assistent zo nodig een handje. Door automatisch afstand te houden, en te stoppen als uw voorligger stilstaat. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en dodehoekdetectie steeds veilig onderweg.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
achterbank verwarmd
Apple Carplay/Android Auto
audio-navigatie full map
electronic climate controle
elektrisch glazen schuifdak
lederen bekleding
Metaallak (MET)
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.