Renault Grand Scénic

1.3 TCe Bose 7p.
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 95.444 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-847-KS
CarrosserieMPV
Bouwjaar2018
KleurBruin
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving

Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Zijn geweldige zitcomfort dankt deze auto onder meer aan de massagefunctie in de bestuurdersstoel, en daarbij stoelverwarming en stoelventilatie. Een prettige optie is de derde zitrij. Daarmee heeft u altijd plaats voor extra passagiers. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verschuifbare achterbank.

De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Bij de uitrusting van dit systeem behoren ondermeer: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren voor en achter. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. De uitrusting van deze Renault is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Grand Scénic samen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Renault Grand Scénic Brake Assist als remondersteuning. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert.

Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem full map
2 stoelen op derde rij
achterstoelen verschuifbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.