Dacia Spring

Comfort Plus (Orange Pack) 27 kWh
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 14"
  • navigatiesysteem
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 48.815 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-350-XN
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a29-12-2021
Gewicht912 Kg
Omschrijving

Deze auto is direct uit voorraad leverbaar. geen huuraccu !  

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de Dacia Spring ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. CO2-uitstoot? Met de elektromotor rijdt u stil en schoon! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 14 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank.

Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij DAB-ontvangst. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. De parkeersensoren waarschuwen wanneer u te krap inparkeert of dat ene paaltje niet hebt gezien. Deze Dacia is voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen.

Nergens vind je zoveel oplaadpalen als hier, bij ons. Alle reden om te kiezen voor elektrisch rijden. Overtuig uzelf met een proefrit en maak vandaag nog een afspraak!

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 14"
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
achterbank neerklapbaar
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
bestuurdersairbag
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.