BMW 5 Serie

Touring 540i xDrive High Executive
  • 18 inch lichtmetalen wielen V-spaak (styling 684)* in Ferric Grey (23W)
  • airco (automatisch)
  • Apple CarPlay voorbereiding (6CP)
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
  • Glazen panoramadak (402)
  • Leder Dakota (LCa)
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 130.494 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-893-GD
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2018
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud2998 CC
Omschrijving

Dit is nu typisch zo'n auto die is ontwikkeld zonder compromissen te sluiten. Het resultaat is een pure sportwagen waarin u als bestuurder heer en meester bent. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Het lederen interieur geeft een puur luxegevoel. En ook aan optimaal gemak is gedacht: een elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep. Is dat niet compleet? Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Verder is de BMW uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sport line onderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Intelligente spraakbediening herkent uw commando's en voert opdrachten snel en soepel uit. Deze auto gaat met u in gesprek. Hij vertelt u dankzij remote services alles over de status van diverse onderdelen en laat zich desgevraagd ook activeren. Gewoon via uw smartphone. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem met harde schijf aan boord! Met achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor is deze auto helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze BMW. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Maak gerust een proefrit voordat u beslist. Deze BMW zal u niet teleurstellen. Even bellen en het is geregeld!

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
18 inch lichtmetalen wielen V-spaak (styling 684)* in Ferric Grey (23W)
airco (automatisch)
Apple CarPlay voorbereiding (6CP)
Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
Glazen panoramadak (402)
Leder Dakota (LCa)
lichtmetalen velgen 18"
M Aerodynamica
Metallic lak Carbonschwarz (met1)
Navigatiesysteem Professional (609)
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.