Volkswagen Golf

1.5 eTSI R-Line Business matrix koplampen.
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • navigatiesysteem full map
  • R-Line Exterieur
  • Velgen 'Ventura', 17 inch lichtmetaal (PJ3)
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 55.827 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-732-BS
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingVelours
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Volkswagen Golf, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. De R-Line styling maakt deze Volkswagen Golf een opvallende verschijning, lekker sportief en een tikje brutaal. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Golf. Onder de motorkap een elektromotor en een verbrandingsmotor. Veel duurzame kilometers dus! ′s Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, trailer assistent, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Het full map navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Kabelkluwens en stekkerslingers van smartphones zijn hier niet aan de orde. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons maakt opladen strak, simpel en snel. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Deze Volkswagen Golf is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. De kans op een aanrijding met tegemoetkomend verkeer wordt geminimaliseerd door de ingebouwde kruisend verkeer detectie. Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Volkswagen. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. De adaptive cruise control heeft een handige extra optie: de file assistent. Ook bij lage snelheid meet het systeem de afstand tot de voorligger en past het tempo automatisch aan. En als de rij tot stilstand komt, zorgt het voor een complete stop. Handig en relaxt! Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. U bent mede dankzij frontale botsbescherming en dodehoekdetectie steeds veilig onderweg.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Volkswagen wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
navigatiesysteem full map
R-Line Exterieur
Velgen 'Ventura', 17 inch lichtmetaal (PJ3)
voorstoelen verwarmd
aanhanger assistent
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
Achteruitrijcamera (Rear View) (KA1)
Achteruitrijcamera (Rear View) (KA2)
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.