BMW 3 Serie

Touring 320i Corporate Lease High Executive
  • 18 inch lichtmetalen wielen (styling 397)* in Ferric Grey, voor: 8Jx18 banden 225/45R18, achter: 8,5 J x 18 banden 255/40 R18. (24B)
  • Automatische airconditioning 2-zone met uitgebreide functionaliteit (534)
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
  • Glaciersilber (A83)
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 146.982 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
RL-047-K
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2018
KleurGlaciersilber metallic (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de BMW 3-serie Touring de auto die u zoekt. Hoewel de benzinemotor van deze BMW zuinig is, levert hij niet in op prestaties. Om het af te maken is deze auto voorzien van een lederen interieur. Deze BMW 3-serie Touring heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. Het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf bedient u veilig met knoppen op het stuurwiel of met gesproken commando's. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze BMW 3-serie Touring voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn regensensor, cruise control, sportstuurwiel, dvd-systeem, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de BMW 3-serie Touring heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze BMW 3-serie Touring Brake Assist als remondersteuning. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
18 inch lichtmetalen wielen (styling 397)* in Ferric Grey, voor: 8Jx18 banden 225/45R18, achter: 8,5 J x 18 banden 255/40 R18. (24B)
Automatische airconditioning 2-zone met uitgebreide functionaliteit (534)
Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
Glaciersilber (A83)
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 16"
Navigatiesysteem Professional (609)
achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera (3AG)
Alarmsysteem klasse 3 (302)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.
Nap