Volkswagen Golf Plus

1.4 TSI Highline
  • "Climatronic" airconditioning (PH2)
  • alcantara bekleding
  • lichtmetalen velgen 17"
  • voorstoelen verwarmd
  • voorstoelen verwarmd en elektrische lendesteunen
Bouwjaar 2011
Kilometerstand 148.119 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
JB-211-R
CarrosserieMPV
Bouwjaar2011
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Cilinderinhoud1390 CC
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze Volkswagen Golf Plus biedt alles wat u van een auto verlangt. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Golf Plus duidelijk te zien is. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De R in de maand? Dan is het tijd voor de luxe van de meegeleverde stoelverwarming! Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

Deze Volkswagen is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem te bedienen. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Elk spatje op de voorruit wordt gesignaleerd door de regensensor en meteen worden de ruitenwissers naar behoefte ingeschakeld. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. U bent in deze Volkswagen ook voorzien van sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Golf Plus is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Stilstaan op een aflopend of schuin stuk weg? De hill hold control zorgt dat je probleemloos op je plek blijft. En zodra je het gaspedaal activeert, rijd je zo weg. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
"Climatronic" airconditioning (PH2)
alcantara bekleding
lichtmetalen velgen 17"
voorstoelen verwarmd
voorstoelen verwarmd en elektrische lendesteunen
Achteruitrijcamera met Park Assist (WDC)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun achter
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer Plus (9Q5)
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.