ŠKODA Octavia

Combi 1.0 TSI Greentech Ambition Business
  • Black Magic (1Z1Z)
  • Climatronic, elektronische airconditioning met 2 klimaatzones (PHB)
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 16"
  • Navigatie Amundsen met 6,5 inch kleuren touchscreen inclusief data West-Europa en 4 additionele luidsprekers (SAB)
  • Navigatie Columbus met 8 inch kleuren touchscreen (NCT)
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 187.701 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
NF-845-R
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2017
KleurBlack magic mica (zwart mica)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

nette goed onderhouden Octavia. complete service historie aanwezig. 

Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze Skoda Octavia Combi u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. De benzinemotor zorgt samen met de automatische transmissie voor prima prestaties. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Het elektrisch bediende glazenpanorama dak zorgt voor licht en gevoel van ruime. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Wisselen van radiofrequentie of veranderen van zender: de audiobediening op het stuur brengt alles onder handbereik. Het navigatiesysteem met harde schijf geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Het luxeniveau in deze Skoda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal! Ook verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Skoda Octavia Combi samen. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
Black Magic (1Z1Z)
Climatronic, elektronische airconditioning met 2 klimaatzones (PHB)
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 16"
Navigatie Amundsen met 6,5 inch kleuren touchscreen inclusief data West-Europa en 4 additionele luidsprekers (SAB)
Navigatie Columbus met 8 inch kleuren touchscreen (NCT)
Panoramisch glazen schuif-/kanteldakdak (PAN)
Stoelverwarming op de voorstoelen (PW0)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.
Nap