Kia Niro

1.6 GDi Hybrid SportsLine
  • electronic climate controle
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaalkleur
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 44.853 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
KX-495-X
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
Kleur(c3u) deep cerulean m
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1580 CC
Omschrijving

origineel Nederlandse auto met nap. 

Alle technologie in de Kia Niro is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2017. Deze Kia Niro heeft een hybride motor, dus een combi van brandstof en elektrisch. Een slim en milieuvriendelijk systeem dat ook nog eens lekker kostenbesparend is. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Kia Niro heeft verwarmbare voorstoelen. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en metallic lak.

Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met keyless entry kunt u de portieren ontgrendelen terwijl de autosleutel in uw jas, broekzak of tas zit.

In de Kia Niro heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal eerste eigenaar.  Wij leveren uw Auto standaard met6 maanden garantie. Eventueel is het mogelijk om aanvullende garantie tot 12 maanden af te sluiten, ook is het mogelijk de garantie te laten uitvoeren in uw eigen woonplaats. vraag hier voor naar de voorwaarden. Bosch Car Service Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een selectie met jong gebruikte auto`s voor u staan.
staat uw auto er niet bij dan kunt u altijd een zoekopdracht neer leggen. controleert u de opties die voor u van belang zijn bij ons in de showroom. schrijf en spelfouten onder voorbehoud. op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 op zaterdags van 9.00 uur tot 15.00 uur.
wilt u uw toekomstige auto financieren, zakelijk of particulier dan bieden wij daar een passende oplossing voor, royaal lease is onze vaste lease partner. 




voor vragen of een offerte:
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
Tel. 0527.202853
Mob. 0620968341 ​

Opties
electronic climate controle
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
voorstoelen verwarmd
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bi-xenon koplampen
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Garanties
6 maanden Bosch Car Service Nieuwland garantie.
Nap