SCHADEHERSTEL

Dat schade aan uw voertuig erg vervelend is lijkt is ons duidelijk. Naast dat er kosten aan verbonden zijn komt het nooit gelegen. Wij helpen u daarom niet alleen met de reparatie van uw voertuig, ook de hele rompslomp met uw verzekeringsmaatschappij kunnen wij u uit handen nemen. Bovendien stellen wij u vervangend vervoer beschikbaar.

Wij hebben ervaring met alle soorten schades. Autobedrijf Nieuwland taxeert, herstelt en repareert op een hoogwaardige en kosten efficiënte wijze. Bij compleet schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Schadeproces

Voordat wij de schade aan uw voertuig gaan repareren bekijken we eerst of alle formaliteiten rond het melden van de schade is gebeurd en zullen wij dit indien nodig regelen (schadeformulier ingevuld, melding schade aan verzekeringsmaatschappij, vervangend vervoer).

Nadat wij het voertuig hebben gecontroleerd maken wij een schaderapport op. In dit rapport worden alle gegevens vastgelegd die betrekking hebben op het voertuig, de beschadigde onderdelen en de te verrichten werkzaamheden. Deze gegevens worden verwerkt en berekend, waarna een exact schadebedrag volgt. Na met u te hebben overlegd gaan wij over tot reparatie van het voertuig.

 

Passende oplossing

Indien de verzekering de voorkeur heeft voor een schadereparateur hoeft dit niet te betekenen dat Autobedrijf Nieuwland uw voertuig niet mag of kan repareren. Samen met u en de verzekering zoeken wij naar de beste oplossing zodat uw voertuig weer snel gerepareerd is. Bij bijvoorbeeld een ouder voertuig met grote schade wordt er via een (ARN gecertificeerd) demontagebedrijf gekeken naar passende originele tweedehands onderdelen.